פסטה שרי בזיליקום שום ופרמזן

במסגרת המתכונים השערורייתיים של זוהר ניתן למצוא גם את הפסטה שרי בזיליקום שום ופרמז'ן.
זו פסטה עם הרבה טעמים חזקים שלוקחת בערך רבע שעה של הכנה.
הרעיון במנה הזו הוא שבמקום להכין פסטה ורוטב בנפרד, התיבול "עוטף" את הפסטה והופך לחלק ממנה.
כל המרכיבים כבר בכותרת…. אני בכל זאת אפרט כמויות:

חבילת פסטה
חצי חבילת שרי
חבילת בזיליקום
ראש שום
רבע כוס שמן זית
פרמז'ן
מלח גס
פלפל

חשוב מאוד להקפיד על שלבי ההכנה:

מכינים את הפסטה
חותכים את השום גס והשרי לחצאים
מתחילים לעבוד על הרוטב רק אחרי שהפסטה מוכנה כבר כי ההכנה שלו ממש מהירה.
שמים רבע כוס שמן זית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את השום, ברגע שהם טיפה מתחילים להשחים, מוסיפים את הפסטה ומוסיפים מלח, פלפל וכמות נדיבה של פרמז'ן.

כמות נדיבה של פרמזן

חשוב לערבב את הפסטה טוב עד שהפרמז'ן "עוטף" אותה.
הכי כדאי לטעום מדי פעם ולהוסיף עוד מלח, פלפל או פרמז'ן לפי הטעם.
הפרמז'ן במנה הזו הוא חלק עיקרי בטעם שלה.
לכן צריך לשים כמות נדיבה ממנו, מעט מדי והמנה תצא אנמית מדי וחסרת טעם.

בסוף מוסיפים את השרי והבזיליקום

לאחר שהגענו לטעם הרצוי מוסיפים את העגבניות והבזיליקום, מערבבים ומכבים את האש. אנחנו לא רוצים לבשל את העגבניות והבזיליקום אלא רק לחמם אותם, כדי שהם לא יאבדו את הטריות והצורה הטבעית שלהם.

או סנאפ! נעשתי רעבה

בתאבון!

שירי פופינס דולב

מחברת הספר "בית שעובד בשבילך", מרצה ומלווה תהליכים לארגון הבית.
איקאה הוא המקום השמח שלי, אני חנונית של פתרונות אחסון ומכורה לפרוייקטים של DIY. המטרה שלי? ללמד אותך איך ליצור לעצמך בית שאת לא צריכה לסדר (את יכולה אם בא ממש לך)

אהבת? מוזמנת לשתף!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם...

חיפוש!

איזה נושא מעניין אותך היום?

הספר הדיגיטלי

בית שעובד בשבילך

נושאים חמים

אישה עם ספר על הראש - במה את מאמינה
ארגון ועיצוב

במה את מאמינה?

לגדול בעולם הזה אומר שאנחנו מתחנכות על ערכים שמישהו שהיה משמעותי בחיינו מאמין בהם.לחיות בחיים האלה אומר שאנשים מסתכלים עלינו

קרא עוד »

יש לך שאלה?

תפריט נגישות